Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Κρανίδι: Αλλοδαποί φορείς του κορωνοϊου ορμάνε στους διανομείς του ΕΟΔΥ και τους πέρνουνε τα τρόφιμα! (Βίντεο)


Βίντεο που δείχνει πρόσφυγες και μετανάστες, που βρίσκονται στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι, να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον για να πάρουν σακούλες με προμήθειες έφερε στη δημοσιότητα το AFP.

Στο βίντεο αποτυπώνονται απίστευτες εικόνες να εκτυλίσσονται στο Κρανίδι, μετά την επιβεβαίωση των κρουσμάτων, καθώς πρόσφυγες και μετανάστες ορμούν προς το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και αρπάζουν τις σακούλες με τα είδη πρώτης ανάγκης. Αντρες, γυναίκες ακόμα και με μωρά στην αγκαλιά σπεύδουν να πάρουν ό,τι βρουν μπροστά τους.


Μάλιστα παρόλη την ευαίσθητη υγειονομική κατάσταση δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο ασφαλείας και «όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε».
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παρά το συναγερμό που έχουν σημάνει οι Αρχές στην περιοχή μετά τα 151 ασυμπτωματικά κρούσματα κορωνοϊού τρέχουν προς τη ομάδα που έχει αναλάβει τη διανομή των γευμάτων και πριν προλάβουν καλά-καλά τα να μοιράσουν τ’ αρπάζουν μέσα από τα κουτιά τις προμήθειες.

Λίγα λεπτά αργότερα το κλιμάκιο αποχωρεί από το σημείο καθώς η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι αντί να φυλούν την πατρίδα, έχουν αναγκαστεί και κατασκευάζουν καταλύματα για τους παράνομους μετανάστες, βρίσκονται λίγα μέτρα πιο εκεί και παρακολουθούν με αμηχανία.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2014 ΛΕΥΚΟΝΟΗ | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top