Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

"Ελληνικά Κουάξ" : 'Ενα κακοστημένο μαγαζάκι...Της Νέας Δημοκρατίας"



Γεώργιος Μεταξάς
«Ελληνικά hoaxes»!!! Ένα κακοστημένο «μαγαζάκι» της Νέας Τάξης! Η οργάνωση που ανέλαβε την εργολαβία της διάψευσης οποιασδήποτε είδησης είναι αγκάθι στον κώλο της ΝουΔούλας!



Τα «Ελληνικά Hoaxes», δημιουργήθηκαν ως blog υπό την αιγίδα της «Athens News» και της «Free Press». Τύπος που προωθεί τη ΝουΔούλα ως εκεί που δεν πάει άλλο! Ιδρυτής τους, ο πρώην ναρκαλιευτής του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και χαϊδεμένο παιδάκι της «Καθημερινής», Θοδωρής Δανιηλίδης!
Το περίεργο είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους εμπλεκόμενους στα «Ελληνικά Hoaxes», πλην του Δημήτρη Αλικάκου, δεν είναι δημοσιογράφος! Ο δε Αλικάκος, είναι γνωστός.... «Λιαντινολόγος»! Και γεννάται το ερώτημα: ΠΩΣ αποκτούν την ιδιότητα του κριτή άρθρων αυτοί που ΔΕΝ είναι δημοσιογράφοι;
*Ο Θοδωρής Δανιηλίδης, εμφανίζεται αυτόκλητος κριτής δημοσιογράφων και άρθρων (ελέω Μητσοτακέϊκου βεβαίως βεβαίως...).
*Αθανάσιος Σιτίστας! Με ΦΕΚ του 2011 (!!!!!!) εμφανίζεται ως... επισμηνίας!!!! Προφανώς, κάπως έτσι δικαιολογείται η παρουσία του ως αρχισυντάκτη στο φερέφωνο του ΝΑΤΟ «Πτήση και διάστημα»!
*Δημήτρης Αλικάκος! Είναι απόφοιτος του τμήματος του «Ελληνικού Πολιτισμού» του Ελληνικού Ανοιχτού πανεπιστημίου. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ – μέλος των European Federation of Journalists και του International Federation of Journalists). Δε νομίζω να θέλει μετάφραση αυτό! Κραυγάζει από μόνο του ποια συμφέροντα εξυπηρετεί...
*Ανδρόνικος Κουτρουμπέλης! Ρε παληκάρι, σοβαρά τώρα... Πώς διάολο αυτοαποκαλείσαι δημοσιογράφος;;; Ο λεβέντης εμφανίζεται ως «web developer»... Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης, χωρίς να είναι δημοσιογράφος!!!! Εργάζεται ως business και web developer για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και διαδικτυακό κόμβο εκπαίδευσης, edu4u (το καταλάβαμε, ή να το εξηγήσουμε; ). Έχει αρθρογραφήσει στη Lifo.gr (γκουχ γκουχ) και συμμετέχει στην ομάδα των «Ελληνικά Hoaxes» από τον Δεκέμβριο του 2017. Οι μεγάλες του επιτυχίες: team leader της ομάδας εθελοντών του Walk For Freedom 2018 Athens, κατά το οποίο εκατοντάδες περπάτησαν συμβολικά ως φιμωμένοι μέχρι το Κοινοβούλιο!!! Μας προέκυψε κι ακτιβιστής! Επίσης: 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Hack4.all!!! Για να μην ξεχνάμε το μεγαλύτερο επίτευγμα: συμμετείχε στο πρόγραμμα Educational Trip με σκοπό την μεταφορά τεχνογνωσίας στην Ελλάδα από την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική πραγματικότητα των ΗΠΑ, και στην μετέπειτα πρωτοβουλία Unique Minds με σκοπό τον ακαδημαϊκό προσανατολισμό μαθητών Λυκείου... Μήπως θέλετε κι εδώ μετάφραση για να καταλάβετε ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί;;;
* Γεώργιος Γιώτης! Άλλος ένας αυτόκλητος κριτής! Και μάλιστα με την ιδιότητα του «Fact Checker»!!! Από πού κι ως πού; Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (πρώην ΑΒΣΘ) με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και προφανώς, δε διοικεί καμιά επιχείρηση... Λόγω ανικανότητας να υποθέσω ή βρήκε πιο εύκολο τρόπο να τσεπώνει φράγκα;; Ήρεμα ρωτάω... Είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την συστηματική διαδικτυακή κατάρριψη ψεύτικων δημοσιευμάτων στην Ελλάδα. Το 2014 συμμετείχε στην ίδρυση της ομάδας των ellinikahoaxes.gr. Αρθρογραφεί επίσης στα ιστολόγια antikleidi.com και o-klooun.com... Γκουχ γκουχ γκουχ γκουχ!!! Πρέπει να κόψω το κάπνισμα!!!!
Κι αυτοί είναι οι βασικοί, έτσι; Φανταστείτε τι γίνεται στον πάγκο... εκεί που είναι ο κατιμάς δηλαδή...
Κι επειδή κάποιοι θα ρωτήσουν γιατί αποκαλώ τον Δανιηλίδη «χαϊδεμένο» της «Καθημερινής», ιδού κι ο σύνδεσμος:
Από τα παραπάνω, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι οτιδήποτε βγάζουν ως «hoax», μόνο hoax δεν είναι! Το ακριβώς αντίθετο! Πρόσφατα, ο «κύριος» Σιτίστας, ασχολήθηκε με το άρθρο μου για το πώς μπορείτε να ακυρώνετε τα κορονοπρόστιμα! Αλαφιασμένος έτρεξε να το βγάλει «hoax», καθώς τ' αφεντικά του τρομοκρατήθηκαν ότι ο κόσμος θα ξεσηκωθεί! Τον ευχαριστώ θερμά γι' αυτό, καθώς απέδειξε με την πράξη του ότι η ΝουΔούλα τρέμει αυτήν τη δημοσίευση! Πτήση στο διάστημα έκανε ο λεβέντης για να βγάλει (χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα επιχείρημα) ότι το άρθρο μου ήταν hoax! Μπράβο το παιδί!
Αυτά επιγραμματικά προς το παρόν. Με τα φερέφωνα της ΝουΔούλας, δεν τελειώσαμε ακόμα... Οι πληροφορίες μου έρχονται σωρηδόν. Περιμένω τις αποδείξεις για να τις αποκαλύψω!
Μήπως όλα αυτά είναι... Hoax λεβέντες μου; Θυμηθείτε ότι σας έχω απαγορεύσει τη λογοκρισία εις βάρος μου και το μπλοκάρισμά μου από το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, βάσει των άρθρων 4, 5 - παρ 1 και 14 του
ελληνικού Συντάγματος.
Οποιαδήποτε παράβαση, θα διώκεται ποινικά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2014 ΛΕΥΚΟΝΟΗ | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top