Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Από το photoshop των "anonymous" στη σκληρή πραγματικότητα...


Η υποτιθέμενη “αποκάλυψη” των Anonymous αφορά σε κονδύλια από τον Σόρος για να μπουν τσιπάκια σε ολόκληρο τον Ελληνικό πληθυσμό

Σε πολλούς χρήστες των social media, κυκλοφόρησε μια δήθεν “αποκάλυψη” των Anonymous για κρυφή συνομιλία μεταξύ Χαρδαλιά και Μητσοτάκη:


Όπως αναφέρουν οι ίδιοι Anonymous στη σελίδα τους στο facebook:
Επειδή είναι πολλά τα μηνύματα από εσάς γι αυτό εδώ το κακό photoshop θα σας πούμε ότι δεν έχουμε καμιά σχέση εμείς…
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια υποτιθέμενη συνομιλία μεταξύ χαρδαλια-μητσοτακη. Ειναι μια φαρσα και χρησιμοποιουν το ονομα μας για να πεισουν τον κοσμο. Δεν εχουμε καμμια σχεση με αυτο, αν ισχυε κατι τετοιο θα το βλεπεατε στη σελιδα μας. ειναι μια κακοφτιαγμενη συνομιλια, μην πιστευετε οτι σας σερβιρουν. Καλο Πασχα.

Αν ήταν όντως έργο των Anonymous θα είχε βγει και βίντεο στο Youtube με ρομποτική φωνή και κρυμμένα στοιχεία, τα ΜΜΕ θα το παίζανε από το πρωί μέχρι το βράδυ(έτσι κι αλλιώς ¨το παίζουνε¨ μέρα νύχτα...) Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα είχε βάλει σε καραντίνα όλους τους υπολογιστές και θα έψαχνε από που δημιουργήθηκε η φωτογραφία, οι δυνάμεις των ΜΑΤ θα μπαίνανε στα σπίτια μας για να βρούνε στοιχεία κτλ.. Αμερικάνικη ταινία θα μπορούσανε να γυρίσουν αν ήταν αλήθεια..
Την ίδια στιγμή όμως που οι χρήστες του διαδικτύου μας ζαλίζουν τον έρωτα ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος δηλώνει πως η χώρα θα επιστρέψει στη κανονικότητα μόνο αν εμβολιαστεί μαζικά ο πληθυσμός. Γιατί τόσο άγχος και βιασύνη για να μας εμβολιάσουν; Το αφήνουμε στη κρίση των πολιτών γιατί η λέξη συνωμοσία έχει γίνει καραμέλα. - - ΛΕΥΚΟΝΟΗ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΤΙΣ 18-4-2020 ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.


ΠΗΓΗ:MOUFANEWS
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:E.SYNEWS.GR

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2014 ΛΕΥΚΟΝΟΗ | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top